OM OSS

Vi vill att du och dina husdjur ska ha det bra


Sedan 2011 har vi försett Lindesberg med en foderbutik, som sedan oktober 2020 ägs av Charlotte Lundell. Förutom butik erbjuder vi också trim och kursverksamhet. Företaget är även en Vänner för livet – butik där Dogman är den största leverantören. Butiken drivs av Charlotte tillsammans med den rutinerade personalen som arbetat i butiken i många år.

Vi har alla våra särskilda styrkor och specialiteter och därav har vi alla olika arbetsuppgifter, där vi alla får chans att glänsa.

Charlotte jobbar med mycket administrativt och sitter då inne på sitt kontor men ibland kikar hon ut och hjälper er kunder i kassan. Hon är även en av våra hundinstruktörer som är utbildad SBK-instruktör och Patrullhundsinstruktör och håller främst valp och unghundskurser.

I trimmet hittar du Lisa som tar hand om Din hund, katt eller smådjur som behöver klippa klorna, klippas och badas, eller bara badas och fönas. Hon är även utbildad hundinstruktör och håller i valp- och unghundskurser hos oss.

De snabbaste i kassorna, Carro & Maja, hittar ni oftast i butiken och bli inte förundrad om du ser Maja stå med mobilen; det är hon som till största del sköter våra sociala medier och uppdaterar er kunder om nyheter och kampanjer. Carro kan du fråga det mesta om katt.

Thomas ser till att varorna är påfyllda när du kommer in till oss och shoppar och är också den som städar och håller snyggt i och runt butiken.

Malin står även hon en del i butiken och snyggar till bland hyllorna när det är dags för en makeover.

Nyanställda


Charlotte


Lisa


Thomas

Carro


Malin


Maja

Extra personal

Karin och Elsa går i skolan till vardags men Du kan träffa dem på helger och skolfria dagar i butiken när vi behöver extra hjälp.