Trim & Kloklipp

Trimning / klippningHos oss kan du få din hund vardagsklippt, kanske i en söt frisyr eller enligt rasstandard (för dig som är i behov av utställningsklippning, kontakta uppfödaren för rekommendationer).

Om din hund är väldigt tovig så kan det bästa vara att klippa ner den helt och börja om från början så att det blir lättare att hålla efter pälsen i framtiden. 

När du bokar en klipp-/trimtid hos oss måste hunden vara ren. Den måste vara badad och schamponerad kvällen innan besöket, det räcker inte att låta den bada i sjön. Du väljer själv om du vill att vi badar hunden eller om du vill göra det (kvällen innan.)

Obs! Om hunden ej är ordentligt ren tillkommer en extra avgift på 300kr (då vi behöver bada hunden), detta för att våra skär förstörs om hunden är smutsig.

Priser 


Kloklipp drop-in

100 kr

Kloklipp bokad tid

120 kr

Kloklipp och puts tassar minidebitering

175 kr

Trim (hund, katt, smådjur)

600 kr/h

Timpris (minidebitering 0,5h och varje påbörjad kvart)

 

Våra Drop-In tider


Måndagar
1/4 STÄNGT

17.00
- 18.00

Torsdagar

10.00
- 11.00
Torsdagar 17.00
- 18.00
Lördagar (ojämna veckor) 10.00
- 12.00

Vid Drop-In gäller ENDAST kloklipp. Alla andra tjänster behöver du som kund boka tid för. 

Då det vissa dagar är väldigt högt tryck på Drop-In kan vi INTE GARANTERA att ditt djur får klorna klippta.  Kom i tid!

Valp / unghunds-paket

De flesta hundar behöver träning för att få en positiv upplevelse av att komma till oss och bli badade och klippta/trimmade. Det kräver dels att Ni hemma tränar valpen/unghunden på hantering och även att vi mjukstartar hos oss så att valpen får lära känna oss och bli trygga i miljön på trimmet.

Vi kan erbjuda Er som har en valp/unghund som behöver pälsvård ett valp-paket för att hjälpa valpen/unghunden att bli så trygg som möjligt och få en positiv känsla av att komma till oss och bli friserad.

Valp/unghunds-paketet innefattar 5 tillfällen för 900 kr som bokas upp och betalas vid första gångens informationstillfälle.

  1. 15 min – information, vi lär känna varandra, ger lite godis och testar att stå på trimbordet.
  2. 15 min – individuellt anpassat
  3. 15 min – individuellt anpassat
  4. 30 min – individuellt anpassat
  5. 30 min – individuellt anpassat

Efter dessa tillfällen är förhoppningen att vi, tillsammans med Er träning hemma har gjort valpen/unghunden så trygg så att vi sen kan boka in ”vanlig” klipptid. Men, beroende på individ kan det behövas ytterligare träning.